אבו סייר
מאפי בוקר ועוגות מכל הסוגים ולכל אירוע. במקום משתמשים בחומרי גלם איכותיים וטבעים כדי לאפות מאפים ועוגות ברמה הגבוהה ביותר
איברהים אבו סייר הוא שף קונדיטור ו"אמן מתוקים" מזה כ-20 שנה. כל עוגה ומאפה מקבלים אצלו טיפול אישי, ובעיקר הוא מקפיד לשלב ככל הניתן את אהבתו הגדולה באמת – מאפים ושוקולדים אירופיים. הפטיסיירי שלו מלא בפיתויים מתוקים לצד קישים מלוחים. בעסק המשפחתי אבו סייר הוא המנצח על מלאכת היצירה והאפייה, ולצידו עובדות שתי בנותיו, כך שתמיד היחס הוא אישי
- פאי שוקולד
- 07:07 דקות
₪10
תוקף גישה לסדנה: ללא הגבלה