ההמבורגר של שגב
"אם אתה רוצה למכור את הבשר הכי טוב, אז אתה צריך לעלות כל בוקר למשאית הקירור ולבחור בעצמך"
לכל סניף של 'ההמבורגר של שגב' יש את התפריט המיוחד שלו ואת הקטע שנכון לו, אבל את העקרונות שלמדנו ב-25 שנים של קצבות אנחנו מיישמים בכולם; בין אם זה בבחירת הבשר ובקיצוב הנכון שלו, בין אם זה בהכנה של הרטבים מאפס מירקות ששורפים על הגריל, ובין אם זה בכל דבר שאנחנו עושים. כמו הקצב, אנחנו רוצים את הכי טוב – אז אנחנו עושים בעצמנו
- מעורב של קצב
- 05:34
₪10
תוקף גישה לסדנה: ללא הגבלה