ורנדה. תמונה מאתר המסעדה
נגן וידאו
ורנדה. תמונה מאתר המסעדה
נגן וידאו

ורנדה

שף אבירם חיוקה

ורנדה

נגיעות רבות מהמטבחים האותנטיים של העיר. טעמים וריחות מקומיים שירגשו כל אחד ואחת

מסעדה חדשה במלון מצודת דוד היוקרתי בירושלים. פסיפס התרבויות העשיר והמרתק בירושלים מהווה את ההשראה למיזוג הטעמים, הצבעים והריחות המקומיים במנות השף החדישות. מבין מבחר האפשרויות בתפריט ניתן למצוא מנת קאדה סיסקה בבישול ארוך, לצד איולי חמוסטה; מנת שקדי עגל בלווי חציל, פלפל חריף, כוסברה, טחינה שחורה ועמבה עגבניות, ועוד מנות רבות אחרות.

10

תוקף גישה לסדנה: ללא הגבלה

עשרות סדנאות אוכל דיגיטליות להכנת מנות דגל מפורסמות של מסעדות ירושלמיות. בלחיצת כפתור תוכלו
לצפות בשפים הירושלמיים מלמדים אתכם באופן אישי להכין את המתכון הסודי לטעימה הירושלמית שלהם.

לצפייה בסדנאות שלכם, התחברו לאזור האישי

דילוג לתוכן