הסדנאות שלי

פסטה בסטה

בקיץ 2010 פתחנו את הסניף הראשון של פסטה בסטה והבאנו ניחוח איטלקי לשוק מחנה יהודה בירושלים. מאז המשפחה התרחבה ונפתחו סניפים ברחבי הארץ, מצפון ועד דרום – בכולם מגישים פסטה טרייה, המיוצרת מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ומוקפצת לכבודכם ואל מול עינכם, עם תוספות ורטבים ייחודים ובמחירים שווים לכל נפש

12:03 דקות

מונא

כדי לעשות אוכל טעים אנחנו בוחרים את הספקים והחקלאים שלנו בקפידה. חוקרים, לומדים וטועמים כדי להגיע למנות וליינות מעולים. פשוט זה אף פעם לא פשוט. כדי שדברים יסתדרו מאליהם בצורה נעימה וטבעית צריך להתכונן לפרטי פרטים

פרינג'

מטבח אשר חרט על דגלו עבודה עם חומרי גלם מקומיים בלבד וממוקם בתוך תאטרון ירושלים. בפרינג' מבחר של מנות מהים והאדמה, ולצד התפריט העשיר מוצע תפריט קוקטיילים ואלכוהול ייחודי

09:42

גוסטל שוקולד

שוקולד, שוקולד, שוקולד. כירושלמים היה אך טבעי להקים את גוסטל שוקולד בוטיק בשוק מחנה יהודה, לא רק כדי להיות בסמיכות לדוכני התבלינים והפירות, אלא כדי להכניס את השוק על כל הריחות, הטעמים והקולות שבו, אל תוך הפרלינים שלנו. לאלה מביניכם שיבואו לבקר ממתינה חוויה יוצאת דופן של צפיה בתהליך ייצור השוקולד כפי שהוא משתקף מבעד לקיר הזכוכית

09:38

הארוויס מעשנת בשרים

בהארוויס תוכלו ליהנות מבשרים בסגנון ברביקיו אמריקני בדיוק כמו שבשר צריך שיטפלו בו. תפריט המסעדה, בכשרות מהודרת ירושלים, כולל מגוון עשיר של מנות בשרים מעושנים בעץ, בעישון איטי המעניק להן את הטעם המקורי והמופלא כל כך, שיותירו אתכם נפעמים, שבעים ומרוצים עד הגג של הארוויס. בנוסף במסעדה בר המתמחה בקוקטיילים, שמתאימים ללגימה לצד האוכל הנפלא ויש גם קינוחים מפנקים, אם עוד יישאר לכם מקום

07:49

המוציא

מסעדת המוציא מושפעת מאופיו הרב גוני  של השף אבי לוי ומחוויותיו האישיות – החל מילדותו בשכונת מוסררה הירושלמית, דרך תחנות שונות בחייו והשפעותיהן הקולינריות הייחודיות וכלה במסעותיו ברחבי העולם בחיפוש אחר השראות גסטרונומיות. כל אלו באים לכדי ביטוי באופייה העיצובי של "המוציא" תוך יצירת חוויה תרבותית שורשית הנשענת על מטבח אלג'ירי מסורתי בשילוב אלמנטים ירושלמים מקומיים

11:10 דקות

ורנדה

מסעדה חדשה במלון מצודת דוד היוקרתי בירושלים. פסיפס התרבויות העשיר והמרתק בירושלים מהווה את ההשראה למיזוג הטעמים, הצבעים והריחות המקומיים במנות השף החדישות. מבין מבחר האפשרויות בתפריט ניתן למצוא מנת קאדה סיסקה בבישול ארוך, לצד איולי חמוסטה; מנת שקדי עגל בלווי חציל, פלפל חריף, כוסברה, טחינה שחורה ועמבה עגבניות, ועוד מנות רבות אחרות.

06:44

סאטיה

סאטיה נפתחה בשנת 2014 על ידי השף אילן גרוסי ולאחר שנה הצטרפו חיליק שראבי וערן אבישי. יחד הם חברו ליצור מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח. יום יום הם יוצרים תפריט מיוחדים לצד תפריט עונתי ועשיר הכולל מנות דגים, פירות ים ובשר, ומנות צמחוניות וטבעוניות. תפריט היין הישראלי והמגוון הותאם במיוחד למנות המסעדה בנוסף לתפריט קוקטיילים מרעננים

 

05:00 דקות

אנג'ליקה

חוויית מסעדת שף שלמה שעומדת באתגרי המטבח הכשר וכוללת אווירה, שירות, אוכל ויין. צבעים, טעמים ועניין – שימלאו אתכם באנרגיות

05:27 דקות

צדקיהו

מסעדת צדקיהו הוותיקה ועתירת הניסיון, הפועלת בירושלים כבר משנת 1987, הפכה עם היווסדה למוקד משיכה בעבור בלייני העיר ולכל מי שחיפש אוכל טוב ואיכותי. השנים חלפו והמסעדה – שהחלה את דרכה בשוק מחנה יהודה וששוכנת כיום באזור התעשייה תלפיות – המשיכה לשמר את המסורת של משפחת צדקיהו כמסעדה עם אוכל מושלם ושירות אדיב

06:40 דקות

דוויני פיתה בר

הפיתה בר של דיני קסורלה, הפיתה בר הראשון בירושלים, מגיש מנות בשר, דגים וירקות המבוססות על חומרי גלם מעולים במחירים נוחים. רוב המנות מוגשות בפיתות הטריות המיוחדות

האטלייה

מקום שנותן תחושה חמימה של בית, פשטות ויחד עם זאת מכניס באורחים שמגיעים אליו, את הריגוש וההנאה מההתעסקות עם אוכל בריא שמבוסס על תנובת השוק הטרייה והצבעונית של ״שוק מחנה יהודה״ שמהווה את ליבה הפועם של ירושלים.

08:52

פסטטריה

מפעל בוטיק לפסטה טריה במגוון צורות ומילויים, עשוי מ-100% חיטת דורום רגילה או מלאה וביצים טריות. פסטה טרייה, טעימה, עשירה ומוקפדת העשויה מחומרים טבעיים, איכותיים וטריים.

מסעדת אדום

מסעדה ים תיכונית, מתחם תרבות ובילוי חדש בעיר אשר הוקם על יסודות תחנת הרכבת ההיסטורית של ירושלים. התפריט המוקפד באדום מציע מגוון רחב של מנות כגון בשרים המיושנים במקום, פסטה טריה, דגים, פירות ים, ניוקי ריזוטו והמבורגר עסיסי. ביסטרו ירושלמי עם חומרי גלם מקומיים המשלבים טכניקות והשראה ממדינות אגן הים התיכון.

08:26

ניהול החשבון שלי